Volle studio bij De Kale Kenners

Ter Aar – Vanaf 17.00 uur waren de heren al aanwezig aan de Oostkanaalweg. Er werden op dat tijdstip opnamen gemaakt met de gast voor 26 mei, de eerstvolgende uitzending na deze vrijdag. Maar om 19.00 uur gingen de mannen weer ouderwets live…

Manfred van den Bosch, alweer het vierde jaar in dienst bij Hazerswoudse Boys, sprak met de heren over zijn eigen tijd als speler, over zijn eerste jaren als beginnende trainer én over zijn toekomst. Die ligt volgend jaar bij Altior waar hij komend seizoen de hoofdtrainer is. Ook namen de mannen met hem het overzicht door over de nacompetitie en promotiekansen van de Nieuwkoopse clubs.

Manfred van den Bosch verkleind

Een uur later waren de dames van Hockeyclub Nieuwkoop van het tweede in grote getale aanwezig. Ook hun trainer was daarbij. Met hen werd teruggeblikt over het zeer succesvolle vorige seizoen. In het lopende seizoen in een hogere klasse loopt het wat moeizamer. Met hen praatten we onder andere over strafcorners, kwaliteiten van de speelsters, verbeterpunten, maar vooral waarom mensen moeten gaan hockeyen. Met name kwam naar voren dat zij een hecht collectief vormen en echte verenigingsmensen zijn. Het uur was dan ook zó omgevlogen.

20170512_210118

Over twee weken zullen de gasten beiden afkomstig zijn uit de jury van de onlangs gehouden Sportverkiezing van dr gemeente Nieuwkoop. Wie dat zijn hoort u op vrijdag 26 mei om 19.00 uur op RTV Hollands Midden, via de site, via 107.4 FM in de ether, 103.4 FM op de kabel in de gemeente Nieuwkoop of via Ziggo digitaal kanaal 918.

Auteur: Andre van der Voort