Volleyballers bakken hamburgers

Nieuwkoop – Het is inmiddels een jaarlijkse traditie geworden, één keer per seizoen duiken de spelers van Heren 1 na afloop van hun thuiswedstrijd de keuken in om hamburgers te bakken én te serveren.

Heren 1 gaat aan de slag in keuken van Grand Café de Steupel (archieffoto)

Een ludieke actie om het publiek te bedanken maar ook Grand Café de Steupel uitbaters Ed van den Helder en Eveline Vaessen voor alle support gedurende het seizoen.

Op zaterdag 27 januari serveren de heren wederom een flinke kiloburger (the stacker). Bezoekers kunnen zich aanmelden voor de hamburger challenge. “Bezoekers die denken een hamburger van één kilo wel op te kunnen, mogen voor 20 euro deelnemen. Als je de kiloburger ook daadwerkelijk op krijgt binnen een uur, dan krijg je je geld weer terug. We hebben al een aantal mensen weten te strikken voor deze uitdaging, maar er zijn nog een aantal plekken beschikbaar.”

Om je voor de challenge op te geven kun je een mailtje sturen naar heren1@waterlanders.nl. De overige bezoekers krijgen een normaal portie geserveerd. Voor negen euro kun je na afloop van de wedstrijd een hamburger mee eten. De burgers worden ook uitgeserveerd door de volleyballers.

Privékoks thuis
Het publiek mag die avond een gokje wagen. Voor twee euro per persoon kan er ingezet worden op wie van de vijf deelnemers de burger als eerste opgegeten heeft. Degene die het juist heeft voorspeld en wordt ingeloot wint. “We komen dan met het hele team bij de winnaar thuis om voor vijf personen hamburgers bakken.” Negen leuke privékoks bij jouw thuis in de keuken die na afloop vast niet te beroerd zijn om ook de afwas te doen.

Aanmelden
Aanmelden voor het hamburgerevent op zaterdag 27 januari kan aan de bar van Grand Café de Steupel of via heren1@waterlanders.nl. Na afloop is er in Grand Café de Steupel een karaoke avond.