Voorkom blessures op je werk

Nieuwkoop – Ondernemers die geen blessure willen oplopen bij het werk, doen er goed aan de bijeenkomst Ergonomie bij te wonen.

De themabijeenkomst ‘Ergonomie’ wordt gehouden op dinsdag 20 februari in Hoeve Rijlaarsdam, Nieuwveenseweg 59, 2421 LB Nieuwkoop. Het programma begint om 20.00 uur; de inloop is vanaf 19.30 uur. Deelname is gratis net als koffie en thee, andere drankjes zijn voor eigen rekening.

Alle leden van V.O.N. zijn welkom; de avond is dus niet alleen bedoeld voor zzp’ers. Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via de website van VON.

Een zeurende rug na een dag werken in het groen? Hoe stel je die bureaustoel eigenlijk goed af? Is het wel oké om zo lang te muizen? Zwaar tillen, zou dat slimmer kunnen? Sta jij genoeg stil bij je lichaamshouding tijdens je werk? Je lijf is je meest kostbare gereedschap!

Als jij werkgerelateerde blessures wilt voorkomen, is dit de avond waar je bij moet zijn.
Afdeling zzp van V.O.N heeft “Centrum voor bewegen en gezondheid Bakker & De Vos” bereid gevonden om ons bij te praten over ergonomie. Ergonomie is de wetenschap die zich onder andere bezighoudt met de belasting van het lichaam tijdens het werk.

Bakker & De Vos
Op drie verschillende locaties binnen de gemeente Nieuwkoop biedt Bakker en De Vos een breed scala aan diensten aan rondom het thema bewegen en gezondheid. Naast fysiotherapie, fysiosport en ergotherapie is er een lange lijst van specialismen en therapieën die gerelateerd zijn aan het centrale thema.