Voorlichting over dementie

Regio – In het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis van Woerden is 23 september van 10.00 tot 13.00 uur een voorlichtingsbijeenkomst over dementie.

zuwe hofpoort

De bijeenkomst vindt plaats in de Grote Zaal van het ziekenhuis en heeft als thema ‘Wie je was, wie je bent. Op weg naar een dementievriendelijke samenleving’.

Tijdens de bijeenkomst vertelt neuroloog Alie Schuitemaker van het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis over de Geheugenpoli en de samenwerking met het St. Antonius Ziekenhuis. Saskia de Jonge (coördinator Samen Dementievriendelijk) geeft een lezing over de dementievriendelijke samenleving. Anita Vlug (patiëntenvoorlichting) spreekt met een mantelzorger en Nel Niessen (coördinator Alzheimer Café regio Woerden) vertelt over het twintigjarig bestaan van de Alzheimer Cafés en het belang daarvan. Tussendoor is er muziek met Edward Tuheteru, zijn er filmpjes en is er een informatiemarkt.

De toegang is gratis. Aanmelden kan via www.zuwehofpoort.nl of T 0348 42 74 46. Er kunnen maximaal 100 mensen deelnemen. De zaal is open vanaf 09.30 uur.