VVD Nieuwkoop stelt kandidatenlijst vast

Nieuwkoop – Tijdens de Algemene Ledenvergadering van VVD Nieuwkoop op maandag 27 november is de definitieve kandidatenlijst vastgesteld. De lijst heeft in totaal maar liefst 30 kandidaten.

vvd logo
Volgens de voorzitter van het bestuur van VVD Nieuwkoop, Richard Hakvoort gaat het in veel opzichten om een zeer gevarieerde kandidatenlijst: We hebben in de bovenkant van de lijst al een mooie mix tussen verjonging, politieke vernieuwing en bestuurlijke ervaring. Maar er is ook veel aandacht besteed aan de balans tussen de verschillende dorpskernen en man/vrouw verdeling.

Wat de lijstduwers betreft, vallen naast de “oudgedienden”, Frits Paymans en Piet Melzer, de namen op van onder andere Mathijs Tijsterman uit Nieuwkoop en hekkensluiter Jan Bos uit Nieuwveen. ‘Met deze fantastische lijst gaan we vol vertrouwen richting de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart en gaan we als grootste uit de bus komen’, aldus Hakvoort.

Begin november heeft de VVD Nieuwkoop al Tom de Kleer unaniem aangewezen als lijsttrekker. Het aanstormend talent is 19 jaar en sinds september vorig jaar raadslid.

Meer op het politieke deel van RTVLokaal