Walk&Talk: Netwerkbijeenkomsten voor werkzoekenden in de regio

Ook in januari zijn er door Bibliotheek Rijn en Venen weer netwerkbijeenkomsten gepland voor werkzoekenden. Vind inspiratie bij andere werkzoekenden, deel je ervaringen en tips en vergroot de kans op het vinden van een baan.

Walk&Talk Alphen aan den Rijn
Datum: 10 januari
Plaats: Bibliotheek Alphen aan den Rijn, Aarplein 5
Tijd: 09.30 – 11.30 uur
Onderwerp: Co-work sessie
Aan het begin van deze bijeenkomst inventariseren we waar je mee bezig bent in je zoektocht naar nieuw werk en waar anderen je zouden kunnen ondersteunen. Denk bijvoorbeeld aan het aanpassen van je LinkedIn profiel, het voorbereiden van je sollicitatiegesprek of het schrijven van je motivatiebrief. We inventariseren ook welke kennis je in kunt brengen. Vervolgens koppelen we je aan iemand die jou wil helpen, of andersom, iemand die door jou geholpen wil worden. Daarna gaan we aan de slag en wordt er zo nu en dan gewisseld om iedereen aan bod te laten komen. Neem alles waar je mee bezig bent dus mee! (laptop, documenten).

Walk&Talk Nieuwkoop
Datum: 17 januari
Plaats:Bibliotheek Nieuwkoop, De Verbinding 8
Tijd: 09.30 – 11.30 uur
Onderwerp: Leerwerkloket UWV
Lucienne de Graaff is werkzaam bij het leerwerkloket van het UWV en kan alle vragen beantwoorden op het gebied van omscholing, bijscholing, leerwerkervaringsplaatsen, etc

Walk&Talk Roelofarendsveen
Datum: 18 januari
Plaats: Bibliotheek Roelofarendsveen, Wilgenstraat 38
Tijd: 10.00 -12.00 uur
Onderwerp: Wandelsessie
Tijdens deze bijeenkomst nemen we Walk&Talk wel heel letterlijk. We gaan namelijk wandelen en praten met Nathalie Koumans, wandelcoach. Aan het begin van de bijeenkomst inventariseren we waar de behoefte aan ondersteuning ligt en vervolgens gaan we op pad. Tijdens de wandeling bevragen we elkaar en komen we tot nieuwe inzichten. De wandeling is ongeveer 4 km.
De netwerksessies zijn gratis, aanmelden is niet nodig.