Waterlanders blij met Jumbo geld

Nieuwkoop – Voor het derde jaar op rij organiseerde Jumbo Bas Bobeldijk de jaarlijkse sponsoractie. Volleybalvereniging Waterlanders wist opnieuw het hoogste bedrag naar binnen te smashen.

Waterlanders hoogste bedrag

Blije clubbestuurders met Jumbo cheques

Gedurende zes weken konden klanten sponsorvouchers doneren aan één van de achtenzeventig deelnemende verenigingen uit de gemeente Nieuwkoop. In totaal werden er bijna 50.000 sponsorvouchers geactiveerd op de actiewebsite.

De sponsorcheques werden maandagavond 20 november door Bas Bobeldijk uitgereikt aan alle deelnemende verenigingen in Kaleidoskoop in Nieuwkoop. In volgorde van gespaard sponsorbedrag werden de verenigingen, stichtingen en instanties steeds per tien naar voren geroepen voor de overhandiging van de cheque. Aan het Nieuwkoopse Waterlanders werd dit jaar wel heel gul gedoneerd; de volleybalvereniging behaalde de eerste plek en ontving een cheque ter waarde van €679,15.

Trots

De volleybalvereniging hield de tussenstand steeds nauwlettend in de gaten, al snel werd namelijk duidelijk dat de vereniging ging meedingen naar de eerste plaats. Dat had voorzitter Clemens van den Helder nooit kunnen bedenken. “We zijn echt onwijs trots op dit behaalde resultaat, we vinden het echt heel erg leuk dat zoveel mensen aan onze vereniging hebben gedoneerd”.

Beachvolleybaluitje

De Waterlanders gaan in het nieuwe jaar de sponsorvouchers verzilveren in The Beach in Aalsmeer. Op zondagmiddag 18 februari zijn alle leden en vrijwilligers welkom om te gaan beachvolleyballen. “We hebben bewust voor een spaardoel gekozen waar iedereen van kan profiteren. Zo hebben we afgelopen zomer de Nederlandse volleybaldames aangemoedigd in Apeldoorn. Dit jaar is de keuze gevallen op een beachvolleybaluitje. We vinden het ontzettend leuk dat dat uitje mede mogelijk wordt gemaakt door onze hoofdsponsor”. De voorzitter nodigde tijdens de cheque overhandiging ook meteen de supermarktondernemer uit. “Het zou onwijs leuk zijn als Bas ook meegaat beachvolleyballen de 18e!”