Waterlanders en Marcel Valk op radio

Vrijdagavond 24 februari was er weer een uitzending van het sport/discussie programma van RTV Hollands Midden. In tegenstelling tot de reguliere programmering werd begonnen met een andere sport dan voetbal.

20170224_210837

Namens Waterlanders schoof René van Essen aan. De trainer/coach van Dames 1 én speler van Heren 1 vertelde onder andere over zijn tijd als speler, hoe hij in aanraking kwam met het trainerschap én uiteraard kwam het succesvol verlopen seizoen uitgebreid aan bod. Na de uitzending spoedde hij zich richting Delft waar “zijn” dames aan een wedstrijd bezig waren op dat moment…

Het tweede uur was ingeruimd voor Marcel Valk, (op de foto 2e van rechts) trainer van SV Zevenhoven. Zijn team moet nog flink aan de bak om het vege lijf te redden, maar lijkt stappen te maken in die richting. De maand maart zal voor de geelhemden een zeer belangrijke gaan worden.

Ook zijn eigen carrière werd doorgelicht met als absoluut hoogtepunt het jaar Champions League met Willem II onder leiding van Co Adriaanse. Verder legde de oefenmeester zijn plannen voor de toekomst uit in combinatie met zijn maatschappelijke loopbaan en kregen De Kale Kenners leuke anekdotes te horen uit het verleden. De twee uren vlogen om voordat men er erg in had.

De volgende uitzending zijn De Kale Kenners op locatie in Hoeve Rijlaarsdam. Dat heeft alles te maken met de Sportverkiezing van de gemeente Nieuwkoop. Zij zullen LIVE aanwezig zijn en diverse gasten en genomineerden aan tafel krijgen. De voorbereidingen voor deze speciale uitzending zijn dan ook al in volle gang.

Op de foto ziet u De Kale Kenners met hun nieuwe vesten (aangeboden door Lek Printing) en Marcel Valk, hoofdtrainer SV Zevenhoven

Auteur: André van der Voort