Waterlanders Heren 1 bakt hamburgers

Nieuwkoop – Het is inmiddels een jaarlijkse traditie geworden, één keer per seizoen duiken de spelers van Waterlanders Heren 1 na afloop van hun thuiswedstrijd de keuken van Grand Café de Steupel in om hamburgers te bakken én te serveren. Zaterdag 12 januari is het weer zover!

Archieffoto hamburger-event 2017

Naast het uitserveren van de burgers wordt er ook altijd een win-element aan de avond gekoppeld. De heren kozen dit jaar niet voor een flinke kiloburger maar bedachten het thema No Limit waarbij vijf bezoekers worden uitgedaagd om zoveel mogelijk hamburgers te eten.

Op zaterdagmiddag 12 januari mogen de heren aan de bak. Eén van de Heren 1-spelers Tieme van den Haak vertelt: “We hebben dit jaar in overleg met Ed van de Steupel afgesproken dat er plek is voor maximaal 200 personen. We kunnen anders tot midden in de nacht doorbakken.” Voor vijf bezoekers is plek achter de grote tafel op het podium. “Bezoekers die denken wel meerdere hamburgers op te kunnen, mogen voor 20 euro deelnemen. We hebben al een aantal mensen weten te strikken voor deze uitdaging, maar er zijn nog een aantal plekken beschikbaar.”

Om je voor de No Limit Challenge op te geven kun je een mailtje sturen naar heren1@waterlanders.nl De overige bezoekers krijgen een normaal portie met patat geserveerd. Voor negen euro kun je na afloop van de wedstrijd een hamburger mee eten. De burgers worden ook uitgeserveerd door de volleyballers.

Barbecue thuis

Het publiek mag ’s avonds een gokje wagen. Voor twee euro per persoon kan er ingezet worden op wie van de vijf deelnemers het meeste hamburgers op kan. Degene die het juist heeft voorspeld en wordt ingeloot wint. “We komen dan met het hele team bij de winnaar thuis om in de zomer een barbecue te organiseren.”

Aanmelden

Aanmelden voor het hamburgerevent op zaterdag 12 januari kan aan de bar van Grand Café de Steupel of via heren1@waterlanders.nl Na afloop sluit DJ Menzoo in Grand Café de Steupel de avond feestelijk af.