Waterlanders jeugd een weekend op bezoek in de TV Kantine

Nieuwkoop – Na een tussenpauze van zes jaar organiseerde de Evenementen Commissie van Volleybalvereniging Waterlanders weer een heus jeugdweekend. Waar in de afgelopen jaren de jongste vertegenwoordiging van de vereniging een dag op pad ging, werd er nu een heel weekend georganiseerd.

waterlanders-verkleind

Op vrijdagavond 9 september vertrok de jeugd met begeleiding in een grote Van der Laan-bus richting Zeewolde. Een beetje eigenbelang was er voor de leiding ook: “Het is natuurlijk ook onwijs gezellig als leiding onder elkaar, dan is een weekend weg in plaats van één dag eigenlijk veel leuker!”.

Het jeugdweekend stond in het teken van ‘op bezoek in de TV Kantine’. Alle activiteiten sloten daar dan ook naadloos op aan. Zo konden de kinderen tijdens het drama circuit hun TV skills oefenen. Alle opgedane ervaring kon worden toegepast tijdens de spellen ‘Wie ben ik?’, ‘Hints’ en ‘Ik hou van Holland’. Het mooie en zonnige weer kwam de volleyballers natuurlijk alleen maar goed uit tijdens alle buitenactiviteiten.

Waterlanders Got Talent

Tussen alle TV activiteiten door was er ruimte voor een potje volleybal, kennismaking met de nieuwe trainers, lekker eten en zelf een broodje bakken ’s avonds bij het kampvuur. Ter afsluiting volgde nog ‘Waterlanders Got Talent’. Een talentenjacht waarin de jury opzoek ging naar nieuw talent. Al was dat natuurlijk vrij voor de hand liggend; de jongste vertegenwoordig van Waterlanders heeft natuurlijk talent in volleyballen.

Voor jonge ‘talenten’ heeft Waterlanders altijd plek. Je mag vrijblijvend twee trainingen gratis meedoen. Kijk op www.waterlanders.nl of informeer naar de mogelijkheden via info@waterlanders.nl.

Auteur: Marieke van der Hulst