Waterlanders start inimini-trainingen

Nieuwkoop – De Nieuwkoopse volleybalvereniging Waterlanders gaat vanaf zaterdag 11 november volleybaltrainingen geven aan kinderen vanaf drie jaar. De nieuwe trainingsgroep gaat op zaterdagmiddag trainen, voorafgaand aan de thuiswedstrijden van Dames- en Heren 1.

mini volleybal

De Technische Commissie van Waterlanders loopt al een tijdje met het idee rond om ook training te geven aan kinderen jonger dan zes jaar. Op dit moment zijn kinderen vanaf zes jaar welkom om mee te trainen bij de mini’s. “Vanaf 11 november willen we gaan starten met de iniminigroep als stap vóór de minitraining, speciaal voor kinderen van drie tot zes jaar”, aldus één van de initiatiefneemsters Madelon Droogh. De trainingen vinden op inloop plaats voor iedere thuiswedstrijd van Dames- en Heren 1, van 15.45 tot 16.30 uur in de kleine zaal van sporthal de Steupel in Nieuwkoop.

Geïnteresseerd?

Lijkt het jouw zoon of dochter leuk om hieraan deel te nemen? Loop dan binnen (in sportoutfit) tijdens de iniminitraining, vooraf aanmelden is niet nodig. Voor vragen kun je contact opnemen met Madelon Droogh via technischecommissie@waterlanders.nl of via 06 54338050. Er zijn in eerste instantie nog geen kosten verbonden aan het volgen van de trainingen. Er staat na afloop een pot klaar waar een ieder een vrijwillige bijdrage in kan doneren.