Waterlanders verrast sponsoren met taart

Nieuwkoop – De sponsorcommissie van het Nieuwkoopse Waterlanders bracht vrijdagmiddag 31 augustus onaangekondigd een bedrijfsbezoek aan zes sponsoren van de volleybalvereniging. De onlangs uitgebreide commissie kwam niet met lege handen.

Alle sponsoren werden verrast met een overheerlijke taart van ambachtsbakkerij De Kruijf uit Nieuwkoop en een sfeervolle plant van F.N. Kempen.

Tijdens de zomerstop werden de aflopende sponsorcontracten van Intersport Twinsport, De Hypotheekshop, Tirion Finance, Installatietechniek Gresnigt, Regio Adviseurs en Bakker & De Vos allemaal weer verlengd. Exact op 1 september gaan de nieuwe sponsorcontracten in. “Juist omdat er maar liefst zes contracten werden verlengd, leek het ons erg leuk om de bedrijven rond 1 september te verrassen met een leuke attentie. We zijn ontzettend trots op alle samenwerkingen en waarderen de inzet van al onze sponsoren enorm”, aldus Tieme van den Haak van Waterlanders.

Op zaterdagmiddag 22 september zijn alle sponsoren van harte welkom om de eerste thuiswedstrijden van het nieuwe seizoen bij te wonen in sporthal de Steupel. “Na afloop brengen we er graag een toost op uit!”