Website Bakker & De Vos vernieuwd

Nieuwkoop – De website van Bakker & De Vos, Centrum voor bewegen en gezondheid, is vernieuwd en daardoor nu ook op de mobiele telefoon veel beter leesbaar. Kijk snel op www.bakkerendevos.nl

De vernieuwing van de website heeft, onder andere door drukke werkzaamheden, wat langer op zich laten wachten  dan gepland, maar met de hulp van de medewerkers van het Nieuwkoopse bedrijf Refresh Media is uiteindelijk weer een fraaie site ontstaan die het bekijken meer dan waard is.

Op de site treft u vele mooie nieuwe foto’s aan die gemaakt zijn door John Sarneel. John heeft op fraaie wijze de activiteiten in en rond de praktijk weten vast te leggen en daarbij ook alle medewerkers gefotografeerd.

Informatief is de site zeker; u treft er informatie met betrekking tot de fysiotherapie aan, over de verschillende specialisaties die in de praktijk aanwezig zijn en daarnaast ook informatie over diverse aandoeningen of een link naar andere sites waar deze informatie te vinden is.

Ook de sportmogelijkheden bij Bakker & De Vos zijn terug te vinden onder het kopje FysioSport met meer informatie over specifieke sportgroepen voor ouderen, jongeren, Pilates Plus, Wandel- en Beweegtuingroepen.

Uiteraard treft u er ook de Nieuwsberichten aan en vindt u er de contactinformatie zoals adres en telefoonnummer voor het maken van afspraken en/of het vragen van informatie. Kortom, een prachtige site waarop u van harte welkom bent!

2016-05-71