Wegwerk in de gemeente

Nieuwkoop – Op diverse plaatsen in de gemeente wordt aan de weg gewerkt. Wie er alles over wil weten kan terecht op de gemeentelijke website www.nieuwkoop.nl

wegwerk

Dinsdag 5 december wordt er asfaltonderhoud uitgevoerd op Blokland in Nieuwveen (tussen de Uiterbuurtweg en de N231). Tijdens de werkzaamheden is het betreffende wegdeel afgesloten voor doorgaand verkeer.

Er wordt klein asfaltonderhoud uitgevoerd op verschillende locaties. Aannemer Versluys voert het werkt uit tussen 11 en 14 december. De werkzaamheden bestaan uit kleine frees- en asfaltwerkzaamheden en het herstellen van schades en scheuren. Er worden geen wegen afgesloten, maar er is soms wel sprake van verkeershinder.

Schilkerweg

Al vanaf medio november is KWS Infra Rotterdam bezig met de aanleg van een rotonde op de Schilkerweg (N462) in Nieuwveen. De rotonde moet begin februari af zijn. De Schilkerweg is tijdens de werkzaamheden niet afgesloten, op één weekend na. De weg is tijdelijk omgelegd, zodat u gebruik kunt blijven maken van de weg. Gebruikers van het fietspad worden (ter plekke) omgeleid. Voor de uitvoering van een aantal werkzaamheden, is het nodig dat er één weekend helemaal geen verkeer rijdt op de Schilkerweg ter hoogte van de rotonde. Welk weekend dat is, wordt later bekendgemaakt.