Winter Shantyfestival 2017 in Studio Oosterman

Aarlanderveen – Van vrijdag 20 t/m zondag 22 januari 2017 organiseert stichting ‘Muziek uit ’t Hart’ in samenwerking met twaalf Shantykoren uit de regio en Studio Oosterman uit Aarlanderveen alweer de 6e editie van het ‘Winter Shantyfestival’.

Vanwege het succes van de voorgaande edities, heeft de organisatie besloten om het festival uit te breiden naar drie dagen. De eerste avond is ingericht in wedstrijdvorm. Hier strijden vier koren om de eer en zij worden beoordeeld door een 6-koppige jury. Op zaterdag en zondag volgen wij het van vorige edities bekende concertformat. Evenals vorig jaar is op zondag barbier Kees aanwezig, die baarden en haren kan trimmen en scheren. De opbrengst hiervan gaat naar nieuwe portofoons voor de Alphense Reddingsbrigade zodat zij hun werk voor ons beter kunnen uitvoeren.

muziek-uit-t-hart

Het festival vindt plaats in Studio Oosterman, aan het Noordeinde 62 te Aarlanderveen. Het festival begint op vrijdag om 19.30u, op zaterdag om 15.30u en op zondag om 14.00u. Op alle dagen gaat de zaal een uur voor aanvang open voor publiek.

Toegangskaarten á €6,- zijn verkrijgbaar bij Studio Oosterman. Gezien de traditioneel grote opkomst tijdens dit festival, adviseren wij u om de kaarten vooraf te reserveren via info@studiooosterman.nl of via tel: 0172-573374.

Tevens wordt er door Studio Oosterman op zaterdag en zondag een ‘Zeemansbuffet’ aangeboden. Buffetkaarten zijn uitsluitend te reserveren via info@studiooosterman.nl of via tel: 0172-573374. De kosten hiervoor bedragen slechts €11,50 p.p.