Wisselbekers voor Nikee en Reno

Zevenhoven – De onderlinge turnwedstrijden van GV De Zevensprong zijn zaterdag 15 april in De Vlijt gehouden en Nikee Veld en Reno Kroom wonnen de wisselbekers.

Zaterdag was het de beurt aan de turngroepen van De Zevensprong om in een onderlinge strijd te bepalen wie de sterkste van de gymclub is. De jongens begonnen al om 08.30 uur en streden in drie groepen (zwart, rood en groen) om de prijzen. Dat deden ze op maar liefst zes toestellen: ringen, brug gelijk, rekstok, lange mat, kast plank en trampoline dikke mat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vlnr Johan van Vliet, Kampioen Reno Kroom en Maarten Heijboer

In de groep zwart werd Maarten Heijboer eerste met 63,5 punten. In de groep rood was het Johan van Vliet (winnaar wisselbeker vorig jaar) die de winst pakte met 67,9 punten. In de groep groen werd Reno Kroom eerste met 72,4 punten.

De meisjes streden ook op verschillende niveaus en eerste plaatsen waren daar voor: Danaé, Rune, Anne, Nikee en Eva Soppe. Eva turnde wel op een hoger niveau en scoorde 49,45 punten, maar Nikee wist in een klasse lager met haar eindtotaal van 49,6 toch beslag te leggen op de wisselbeker.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vlnr Kampioen Nikee Veld, Eva Soppe en Roos Fransen