Woensdag politiek debat in Kaleidoskoop

Nieuwkoop – De politieke partijen die 21 maart meedoen aan de verkiezingen gaan woensdag 7 maart weer met elkaar in debat. Kaleidoskoop in Nieuwkoop is dan het “strijdtoneel” en het gaat vanaf 20.00 uur over Recreatie&Toerisme en na 21.00 uur over Dorpsraden&Verenigingen.

RTVLokaal en RTV Hollands Midden organiseren deze debatten en naast de politieke partijen, is ook publiek welkom. Het debat is live te volgen via RTV Hollands Midden. (107.4 FM – 103.4 FM)

De entree in Kaleidoskoop is gratis en dat geldt ook voor het eerste kopje koffie of thee. In het eerste uur mogen de partijen met elkaar in debat over het onderwerp: Recreatie en Toerisme. Het eerste uur wordt afgesloten met een “vragenvuur”.

Na de pauze gaat het woensdag 7 maart over Dorpsraden en Verenigingen. De meeste dorpsraden hebben overigens actief punten ingebracht. Dat kan het publiek ook doen en het kan zelfs via het Facebook account van de gemeente Nieuwkoop. Ook na deze tweede ronde volgt een “vragenvuur” voor de partijen die nog niet aan de beurt zijn geweest.

Het publiek kan actief meedoen, het debat wordt geleid door Joep Derksen en Peter Vos.

Op dinsdag 13 maart is het laatste debat in Zevenhoven en op 21 maart is er een live uitzending, tijdens het tellen van de stemmen in het gemeentehuis.