Zevenhovense exposeert in Alrijne

Nieuwkoop – Schilderwerk van Nicolette Oosterhof-Heemskerk is vanaf heden te bezichtigen in het Alrijne Ziekenhuis Alphen aan de Rijn op de afdeling Dermatologie.

kunst no

Werk van Nicolette Oosterhof

De Zevenhovense, schildert sinds 2014. Zelf vertelt zij “Omdat mijn lijf om rust vroeg naast mijn werk in de zorg en het fractievoorzitterschap van CDA-Nieuwkoop ben ik gaan leren schilderen, zodat ik rustpunten in de week creëer.” Dit heeft ze gedaan onder leiding van Riekie Klein. Die heeft haar de verschillende teken en schilder technieken aangereikt. Uit eindelijk heeft Oosterhof er voor gekozen om het schilderen met olieverf verder te ontwikkelen. Daarnaast heeft zij workshops Airbrush gevolgd om ook die techniek haar eigen te maken. De natuur is haar inspiratiebron.

Inmiddels heeft Oosterhof al aardig wat werk gemaakt.

En is zij gevraagd haar werk te exposeren in het Alrijne Ziekenhuis in Alphen aan de Rijn. Waar u op de afdeling Dermatologie haar werk kan bewonderen tot eind mei. Want met het pinksterweekend doet Oosterhof mee aan de kunst route in Nieuwkoop, en staat zij met haar werk in ‘t Trefpunt in Zevenhoven.

Ook tijdens de open dag van 18 maart 2017 van het Alreijne ziekenhuis is de expositie al daar te bekijken.