Zevensprong blij met mooi Pleinfeest

Zevenhoven – Tijdens de Feest op ‘t Plein activiteiten van zaterdag 12 mei heeft gymvereniging De Zevensprong goede zaken gedaan.

Er was de hele dag een kraam met vrijwilligers en bezoekers konden meedoen aan verschillende spelactiviteiten. Dankzij een aantal lokale ondernemers en creatieve leden waren er ook mooie prijzen te winnen.

Rond 12.00 uur trad een aantal jongens van de zaterdaggroep van Peter en Ingmar voor het voetlicht. Met een aantal mooie sprongen op trampoline en kast lieten deze jongemannen zien waartoe ze al in staat zijn. Er waren zelfs als mooie en vooral hoge salto’s te zien. Jeugdige kijkers mochten ook nog zelf even meespringen en Peter en Ingmar besloten de demonstratie met enorme zweefduik over de hele jongensgroep.

Aan het einde van de dag kon de balans worden opgemaakt. Er was circa 400 euro binnengekomen voor de clubkas en er was een aantal winnaars. De hele dag door waren er direct al winnaars (als je nummer op een 7 eindigde …) met het enveloppenspel, maar Hoedjewip en Mand Raden kon de hele dag.

Uitslag Hoedjewip (t/m 6 jaar)
1 Koen Roeleveld
2 Anne de Groot
3 Finn de groot
7 t/m 13
1 Sem Buskermolen
2 Tess van Dieijen
3 Lotte Burggraaf
14 jaar en ouder
Brigitte Pellegrom
De picknick mand woog 14.223 gram en Mandy van Hoort zat daar het dichtst bij met 14.200 gram.