Zwembad Aarweide sluit fris af

Nieuwveen/Ter Aar – In openlucht zwembad Aarweide is zondag 10 september het seizoen afgesloten met bodypainten, hondenzwemmen en natuurlijk het gewone zwemmen. Het was niet  heel warm, maar dat hield 175 zwemmers niet tegen.

20170909_183041
Op de laatste dag van het zwembadseizoen stopte de teller op ruim 55 duizend bezoekers en dat is ongeveer gelijk aan het aantal van vorig seizoen. Het zwembad bestuur hield recent een bijeenkomst met de vele vrijwilligers, die werkzaam zijn in het zwembad. De tuinploeg, de technische groep en de kassa-madewerkers kwamen zaterdagavond voor een hapje en een drankje bijeen. Namens het stichtingsbestuur bedankte Peter Kempen iedereen voor de geweldige inzet. ‘Mede dankzij jullie hebben we een goed seizoen gedraaid. Het begon met schitterend weer en helaas is het de laatste weken wat minder, maar we kunnen tevreden terugblikken.’

Laatste dag

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Zondag was de laatste dag dat er gezwommen kon worden. Vanaf 15.00 uur kon iedereen, die dat wilde zichzelf voorzien van een mooie “beschildering”. Met name de jeugd maakte hiervan gebruik. Vanaf 16.00 uur mochten honden met hun baasjes het zwembad betreden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ruim zestig honden hebben zich voor korte of langere periode vermaakt. Uiteraard hadden ook hun baasjes pret. Om 18.00 uur kondigde bedrijfsleider Cock Wens de laatste sluiting aan. Hij bedankte de aanwezige bezoekers en hoopt iedereen in seizoen 2018 weer terug te zien.